Raivaussahat

Raivaussaha on monipuolinen työväline, jonka avulla raivaat helposti vesakot, pensaat ja pienet puut. Voisi sanoa, että raivaussaha on metsänomistajan tärkein ja tuottavin työkalu! Meiltä löydät laadukkaat Husqvarna- ja STIHL-raivaussahat niin mökille kuin vaativaankin ammattikäyttöön. Luonnollisesti hyllyiltämme löydät myös raivaussahojen terät.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Näytetään tulokset (20 kpl)

STIHL- ja Husqvarna-raivaussahat

Metsätöitä tehneille edustamamme huippumerkit Husqvarna ja STIHL ovat taatusti tuttuja. Näiden valmistajien laatua ja välineiden käytettävyyttä osaa kuitenkin arvostaa satunnaisempikin käyttäjä.

Valikoimamme käsittää eri painoisia ja eri tehoisia raivaussahoja eri käyttötarkoituksiin, kevyistä jämerämpiin ja suuritehoisempiin.

Näin omansa löytää niin satunnaisemmin raivaussahaa tarvitseva mökkiläinen kuin ammattilainenkin. Jälkimmäisten kannattaa pistää merkille ainakin lämpökahvoin varustetut raivaussahamallit: niillä tunto pysyy sormissa pitkinä ja kylminäkin työpäivinä!

Monitoimiraivuri vai metsänraivaussaha?

Lähtökohtaisesti monitoimiraivuri on erinomainen valinta silloin, kun raivaussahan käyttö on satunnaista ja vaihtelevaa. Ne sisältävät kolme erilaista terää: raivausterän, vesakkoterän ja siimapään, jotka on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ja joilla esimerkiksi mökkiläinen suoriutuu mukavasti erilaisista pihapiirin askareista.

Tehokas metsänraivaussaha on puolestaan parhaimmillaan puhtaassa raivauskäytössä, kun metsää tai risukkoa pitää käsitellä tehokkaasti ja nopeasti suurilta aloilta. Ne sopivat siis erinomaisesti ammattikäyttöön ja vaativaan kuluttajakäyttöön.