Turvavarusteet

Metsätöihin varta vasten suunnitellut turvavarusteet antavat työn tekijälle suojaa ja tekevät työstä miellyttävämpää. Työn mielekkyydestä ja työturvallisuudesta huolehdit laadukkailla viiltosuojatuilla turvahousuilla, turvakengillä ja metsurin kypärällä.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 95 tuotetta

Viiltosuojatut turvavarusteet metsätöihin

Kunnolliset työvaatteet ja -varusteet eivät ole pelkästään työturvallisuuskysymys. Kyse on myös metsätyön tekemisen mielekkyydestä. Siksi valikoimistamme löydät hengittävämmät turvavaatteet lämpimille säille kuin myös lämpimämmät vaatteet kylmille keleille.

Viiltosuojatuilla turvahousuillamme, käsineillämme ja turvakengillämme minimoit vahingot ja huolehdit työturvallisuudestasi metsätöissä.

Oranssi huomioväri puolestaan takaa näkyvyytesi metsässä, mikä niin ikään lisää työn turvallisuutta. Turvavarusteemme ovatkin pääsääntöisesti huomioväritettyjä, kuten huomiovärilliset turvapuseromme.

Husqvarna- ja STIHL-turvavarusteet

STIHL ja Husqvarna tunnetaan erityisesti metsätyövälineistään, mutta alan johtavat asiantuntijat ovat kunnostautuneet myös turvavarusteiden tuotannossa.

Löydätkin laajasta valikoimastamme myös Husqvarna- ja STIHL-turvavarusteet erilaisiin metsätöihin. Niin perusturvavarusteet kuin tekniset ammattilaisen varusteetkin.