Pihaan ja puutarhaan

Laajasta puutarhakonevalikoimastamme löydät oikeat työvälineet pihan ja puutarhan hoitoon! Alansa huippumerkit, kuten Husqvarna, Stiga, STIHL ja Honda, tarjoavat laadukkaan valikoiman moniin eri käyttötarkoituksiin.

Valikoimamme kattaa välineet niin kesän pihatöihin ja nurmikon hoitoon, mutta myös lumitöihin. Kaikkiin edustamiimme merkkeihin tarjoamme myös alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 1246 tuotetta

Välineet pihatöihin – ja kaikkiin vuodenaikoihin

Kesä on piha- ja puutarhatöiden kiireisintä aikaa, mutta kunnon välineillä selviät sujuvasti niin nurmenleikkuusta kuin pensasaidan siistimisestäkin. Sen sijaan talviaskareista puhuttaessa ei voi sivuuttaa lumitöitä, johon tarpeeseen kannattaa vilkaista laadukkaiden lumilinkojemme valikoimaa.

Kun tavoittelet tasaista ja siistiä viheriötä, on meillä tarjota siihen tarkoitukseen robottiruohonleikkurit, ajoleikkurit, ruohonleikkurit ja nurmikon ilmaajat.

Nurmikon hoidon ohella pihapiirissä riittää muutakin siistimistä ja muokkaamista. Varusta siis autotallisi tai pihavajasi kunnon pihanhoitovälineillä: meiltä löydät niin lehtipuhaltimet, trimmerit, pensasleikkurit, painepesurit, jyrsimet, oksasahat kuin -silppuritkin.

Mökille, esimerkiksi paljun täyttöön, käyvät puolestaan Hondan vesipumput. Hondan generaattorit ovat luonteva valinta mökkikäyttöön ja varavoimaksi tai sähköttömien kohteiden virtalähteeksi.