Akkusahat ja lisävarusteet

Akkusahalla hoidat kätevästi pihapiirin sahaustyöt häiritsemättä naapureitasi! Akkusahalla sahaaminen on täysin päästötöntä ja huomattavasti hiljaisempaa verrattuna polttomoottorikoneisiin.

Myös akkusahojen huollontarve on perinteisiä polttomoottorisahoja vähäisempi, ja sähkömoottorin ansiosta voit heittää hyvästit käynnistyksen kanssa taistelemiselle. Akkusahojen lukuisista eduista huolimatta muista turvavarusteet myös akkusahoja käytettäessä!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 44 tuotetta

STIHL- ja Husqvarna-akkusahat

Valikoimamme edustaa laajaa kirjoa alansa huippumerkkien, STIHLin ja Husqvarnan, polttomoottorikäyttöisiä moottorisahoja. Jos sahaustöitä on tiedossa pihapiirissä, kannattaa laittaa harkintaan näiden valmistajien akkusahamme.

Sähkökäyttöiset sahat pitävät huolen naapurisovusta, sillä ne ovat polttomoottorikäyttöisiä vastineitaan huomattavasti hiljaisempia ja tekevät työn ilman bensan katkua. Akkusahat vaativat myös polttomoottorikäyttöisiä vähemmän huoltoa.

Akut ja varaosat akkusahaan

Valikoimastamme löydät luonnollisesti myös akkusahojen akut ja laturit: sekä STIHL– että Husqvarna-akkusahoihin. Jotta sahaaminen jatkuisi saumattomasti, fiksulla sahaajalla on kättensä ulottuvilla aina vara-akku.