Taisto Hirvonen Oy – Pien- ja puutarhakoneet jo vuodesta 1961

Luotettavaa konekauppaa jo vuodesta 1961 – ja kolmessa polvessa. Olemme oululainen perheyritys, joka on erikoistunut metsä- ja puutarhakoneiden sekä perämoottoreiden myyntiin. Laajasta valikoimastamme löydät sekä uudet että käytetyt laitteet.

Asiaan perehtyneestä palvelustamme pääset nauttimaan niin tilavassa Oulun myymälässämme kuin verkkokaupassammekin. Lisäksi ulottuvillasi on laaja pienkoneiden varaosa- ja lisävarustevalikoimamme. Huollamme myös Oulussa pienkoneita laidasta laitaan.

Yhteystietomme

Oulun myymälä

Olemme käyneet pienkonekauppaa ja huoltaneet pienmoottoreita Oulussa jo yli 60 vuotta. Keväällä 2022 muutimme uusiin avariin tiloihimme Joutsensillan kupeeseen, Sisustajantorin välittömään läheisyyteen. Tilavalle parkkipaikallemme on helppo saapua peräkärrynkin kanssa.

Suuren myymälämme 2 000 neliötä esittelevät laajan puutarha- ja metsäkoneiden sekä perämoottoreiden valikoimamme. Esillä ovat myös puutarha- ja metsätöissä tarvittavat varusteet ja lisätarvikkeet. Samassa osoitteessa palvelee myös pienkonehuoltomme.

Pienkoneet metsään ja puutarhaan

Valikoimamme selkärangan muodostavat metsä- ja pihatöissä tarvittavat koneet, varaosat, varusteet ja tarvikkeet.

Edustamiimme merkkeihin kuuluvat aloillaan tunnettujen ja arvostettujen valmistajien, eli Stigan, Husqvarnan, STIHLin ja Hondan pienkoneet ja tarvikkeet. Meiltä löydät lisäksi Tohatsun laadukkaat perämoottorit.

Pienkoneiden varaosat ja huolto

Huollamme Oulussa laajasti pienkoneita laidasta laitaan, moottorisahoista aina ruohonleikkureihin. Lisäksi tarjoamme omatoimikorjaajille laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita.

Edustamiemme merkkien alkuperäisosien ohella löydät meiltä varaosat myös mopoihin sekä Briggs & Strattonin pienmoottoreihin.

Lue lisää pienkonehuollostamme