Trimmerit

Polttomoottori- ja akkukäyttöiset ruohotrimmerit pihan ja puutarhan viimeistelyyn! Lisäksi laaja lisävarustevalikoimamme tekee trimmeristä monikäyttöisen puutarhan apurin.

Tutustu tarkemmin Husqvarna-, Stiga-, STIHL- ja Honda-trimmerivalikoimiimme!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 38 tuotetta

Meiltä STIHLin ja monien muiden valmistajien laatutrimmerit

Trimmerivalikoimamme perustana ovat laadukkaimpien pienkonemerkkien: STIHLin, Husqvarnan, Stigan ja Hondan laitteet. Niiden polttomoottori- ja akkukäyttöisillä trimmereillä viimeistelet kätevästi pihan ne osat, joihin ruohonleikkurilla ei pääse.

Trimmeri on todella käyttökelpoinen esimerkiksi nurmikon reuna-alueiden tai vaikka puutarha-istutuksia ympäröivien kiveysten vierustojen siistimisessä. Näin piha näyttää viimeistä piirtoa myöten viimeistellyltä!

Valikoimamme käsittää eri kokoisia ja eri tehoisia trimmereitä erilaisiin käyttötarkoituksiin – tuli trimmeri sitten koti- tai ammattilaiskäyttöön. Valittavana on myös useita polttomoottori- ja akkukäyttöisiä trimmereitä, joista polttomoottoritrimmeri on perinteisempi valinta.

Päästötön akkutrimmeri puolestaan on oiva valinta, kun arvostat hiljaisuutta. Naapuritkaan eivät varmasti pahastu, mikäli trimmeröinnistäsi ei kuulukaan perinteistä työn ääntä – siis kaksitahtimoottorin reipasta meteliä!