Lumilingot

Talvi saapuu joka vuosi, joten miksi et tekisi talven arjestasi helpompaa lumilingoillamme! Laajasta lumilinkovalikoimasta löydät niin Honda-, Husqvarna- ja Stiga-lumilingotkin.
Meiltä saat lumilingot valmiiksi kasattuna ja käyttövalmiina!
Meiltä myös lumilinkojen kotiinkuljetus Oulun alueella! Kysy lisätiedot kotiinkuljetuksesta myynniltämme!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Näytetään tulokset (24 kpl)

Lumilingot eri käyttökohteisiin

Lumilingoilla suurenkin piha-alueen lumityöt sujuvat kolaamista kevyemmin. Runsaslumisina talvina lumipenkat kasvavat myös niin korkeiksi, että lumen läjittäminen käsipelillä muuttuu vähintäänkin haastavaksi. Lumilingolla tätä ongelmaa ei ole, vaan lumen saa kätevästi lingottua kauas avoinna pidettävistä väylistä.

Lumilinkoja on saatavana kahta alustatyyppiä: telamalleja sekä pyörämalleja. Telamallit sopivat rinteisille alueille, kun taas pyörämallit ovat omiaan tasaisilla pihoilla.

Pääsääntöisesti linkovalikoimamme koostuu kaksivaihelumilingoista, joissa 1. vaihe syöttää ja murskaa paakkuuntunutta lunta ja 2. vaihe heittää sen jopa 14 metrin etäisyydelle. Työleveyksiä on laidasta laitaan, ja voimansiirtovaihtoehtoja on tarjolla kahta eri tyyppiä: hydrostaattinen ja kitkapyörällinen voimansiirto.

Lumilingot laatumerkeiltä

Lumilinkovalikoimamme edustaa alan huippumerkkejä, joiden lingoilla otat runsaslumisenkin talven vastaan rauhallisin mielin.

Väkevillä moottoreilla varustetut Honda-lumilingot tunnistat niiden tunnusomaisesta, leveästä ja korkeasta linkopesästä. Stigan ja Husqvarnan lumilinkomme taas ovat oppikirjaesimerkkejä pohjoismaisesta lumityöosaamisesta helppokäyttöisine ja suorituskykyisine linkoineen.