Ajoleikkurit

Ajoleikkurilla leikkaat isommankin nurmialueen kohtuuajassa! Laajasta ajoleikkureiden valikoimastamme löydät etuleikkurit sekä puutarhatraktorit alansa huippumerkeiltä Husqvarna ja Stiga.

Husqvarnan ja Stigan ajoleikkurit tekevät siistiä jälkeä ja palvelevat oikein huollettuina pitkään ja uskollisesti. Tutustu siis myös ajoleikkureiden huoltoomme ja varaosavalikoimaamme!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Näytetään tulokset (22 kpl)

Husqvarnan ja Stigan ajoleikkurit siistivät isonkin pihan

Kun piha-alue on suuri ja nurmikkoa runsaasti, käy sen siistiminen näppärästi ajoleikkurilla. Pihan muoto ja siellä mahdollisesti olevat esteet kuitenkin sanelevat sen, minkä malliseen Stigan tai Husqvarnan ajoleikkuriin sinun kannattaa turvautua.

Päältä ajettavat etuleikkurimallit soveltuvat niiden pienen kääntösäteen ansiosta ahtaisiin ja paljon mutkittelua vaativiin puutarhoihin. Etuleikkurimallit luovivat kapeissakin paikoissa pyörökuormaajamaisella notkeudella samalla, kun eteen sijoitettu leikkuulaite siistii nurmikon helposti ja tarkasti.

Traktorimalliset päältä ajettavat ruohonleikkurit, joita myös puutarhatraktoreiksi kutsutaan, soveltuvat taasen paremmin selkeille ja tasaisille pihoille, joissa pääsee ajamaan selkeitä linjoja. Husqvarnan ja Stigan puutarhatraktoreilla kyyti on tasaista ja leikkuujälki erinomainen!