Stiga Park Pro 900WX/Combi Pro 125 Q Plus ajoleikkuri

2F6430831/ST2

Yhdistämällä premium-luokan kaksisylinterisen, 688 cc Honda V-Twin -moottorin ja nelivedon eteen sijoitettuun leikkuulaitteeseen ja aitoon runko-ohjaukseen tarjoaa STIGA Park Pro 900 WX tehokkuutta, erittäin hyvää pitoa ja vetokykyä sekä lyömätöntä hallittavuutta. Tämän päältäajettavan ruohonleikkurin laadukkaita ominaisuuksia ovat mm. sähkömagneettinen leikkuulaitteen kytkentä, poljintoiminen hydrostaattivaihteisto sekä ergonominen korkealla selkänojalla ja kyynärnojilla varustettu istuin, jotka takaavat käyttäjälle parhaan mahdollisen mukavuuden.
  • STIGAn aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta sinun tarvitsee huolehtia vain siitä, mitä edessäsi on
  • Premium-laatua oleva 688 cc Hondan V-Twin moottori
  • Neliveto varmistaa parhaan pidon kaikilla pinnoilla
  • Voidaan käyttää 110-125 cm leikkuulaitteiden kanssa
  • sis. Combi Pro 125 Q Plus leikkuulaitteen

Takuuaika

24 kk (ammattikäyt. 12 kk)

Toimitustapa

Toimitustapa tällä tuotteella nouto

Saatavuus: 1 kpl heti myymälästä ja verkkokaupasta, lähetetään 1-2 arkipäivässä
Saatavuus: yli 3 kpl päävarastosta, toimitusaika: 2-8 arkipäivää

14698,00 

Varastossa

Meiltä nopea toimitus

Stiga Park Pro 900WX/Combi Pro 125 Q Plus ajoleikkuri

Tavallisista keskelle sijoitetuista leikkuulaitteista poiketen STIGAn Park Pro 900 WX -etuleikkurin eteen sijoitettu leikkuulaite ei ainoastaan mahdollista kuljettajalle selkeää, rajoittamatonta näkymää leikkuualueelle – se myös mahdollistaa leikata niistä paikoista joihin tavallisten ajoleikkureiden ja traktorien on vaikea päästä.

Aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta, jossa takapyörät seuraavat tarkalleen etupyörien ajolinjaa, on Park Pro 900 WX erinomaisen hyvin hallittava ja sitä voidaan ohjata ilman että kuljettajan täytyisi huolehtia siitä että leikkurin takaosa osuu vahingossa johonkin.

Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto parantaa edelleen hallittavuutta mahdollistaen tasaisen, portaattoman nopeuden säädön eteen ja taakse. Leikkuukorkeuden säätö on nopeaa ja helppoa (25-90 mm)

Park Pro 900 WX -päältäajettava ruohonleikkuri on varustettu kaksisylinterisellä, 688 cc Hondan GXV 630 -moottorilla, jonka nettoteho on 14,3 kW @ 3 200 rpm. Se yhdistää painevoitelun ja kaksielementtisen ilmansuodattimen, mikä mahdollistaa erinomaisen pitkäaikaisen luotettavuuden. V-Twin-järjestely minimoi tärinän ja maksimoi vääntömomentin. OHV-tekniikka vähentää sekä polttoaineen kulutusta että melua.

Tässä etuleikkurissa on sähköinen voiman ulosotto, ominaisuus joka tekee leikkuuterien tai lisälaitteiden kytkennästä vaivatonta.

Korkealla selkänojalla ja kyynärnojilla varustettu istuin yhdessä hydraulisen Pro Drive -ohjaustehostimen kanssa tekee ajamisen mukavaksi. Käyttäjäystävällisessä, kuljettajan vieressä olevassa toimintojen ohjauspaneelissa on kaikki päätoiminnot suoraan käden ulottuvilla.

Muita tärkeitä ominaisuuksia on mm. kaksi leikkuumenetelmää (silppuaminen ja taaksepuhallus) sekä neliveto erittäin hyvään pitoon vaikeassakin maastossa.

Valittavana on kaksi leikkuulaitetta (110 cm tai 125 cm) QuickFlip-teknologialla, minkä avulla ne voidaan nopeasti ja helposti nostaa pesu- ja huoltoasentoon tai vaihtaa eteen sijoitettavaan lisävarusteeseen. Vetokoukku vakiovarusteena.

Paino 100 kg