Pienkoneiden huolto- ja korjauspalvelumme

Olemme korjanneet ja huoltaneet pienkoneita jo vuosikymmeniä. Kokeneet ja koulutetut pienkoneasentajamme huolehtivat pienkoneesi täyteen iskuun!

Huollamme ja korjaamme kaikkien edustamiemme merkkien laitteet, minkä lisäksi olemme lukuisten muidenkin pienkonemerkkien valtuutettu huoltamo ja korjaamo.

Katso huoltomme yhteystiedot Yhteystiedot-sivultamme ja varaa huoltoaika joko puhelimitse, sähköpostitse tai sivulla olevalla lomakkeella. Kysy myös robottiruohonleikkureiden asennuspalvelua ja huollettavan koneen kuljetuspalvelua!

Katso yhteystiedot ja varaa huoltoaika

Huollamme ja noudamme pienkoneesi

Kokeneet ja koulutetut pienkoneasentajamme korjaavat ja huoltavat kaikki myymämme laitteet ja pienkoneet. Heidän viimeistä huutoa edustavan tietotaitonsa avulla korjaamme ja huollamme niin ajettavat ruohonleikkurit kuin moottorisahatkin – muiden muassa.

Jos huollatat tai korjautat isompaa laitetta, se on helppo tuoda Oulun myymälämme ja samassa osoitteessa palvelevan huoltomme tilavaan pihaan peräkärryssä. Voimme myös huolehtia huollettavan koneesi kuljetuksesta. Kysy lisää kuljetuspalvelustamme!

Valtuutettua merkkihuoltoa ja korjausta

Tarjoamme huolto- ja korjauspalvelua kaikkiin edustamiimme merkkeihin: Husqvarnan, Stigan, STIHLin ja Hondan pienkoneisiin sekä Tohatsu-perämoottoreihin.

Korjaamme ja huollamme monet muutkin pienkoneet. Olemme valtuutettu merkkihuolto seuraaville pienkonemerkeille: Klippo, Jonsered, Partner, McCulloch, Gardena, Gardol, Castel Garden, Alpina, Mountfield sekä Viking. Palvelumme kattaa myös Briggs & Stratton -moottorien huoltopalvelut.

Robottiruohonleikkureiden asennus ja huolto

Valikoimiimme kuuluvat myös muiden muassa Husqvarna Automower -robottiruohonleikkurit. Näin tarjoamme huollon, korjauksen ja säilytyksen palvelut paitsi Husqvarnan laitteille, myös muille myymillemme robottiruohonleikkureille.

Hoidamme myös uusien robottiruohonleikkureiden käyttöönoton ja asennuksen 20 vuoden kokemuksella. Kysy lisää robottiruohonleikkureiden asennuspalvelustamme!

Lue lisää robottiruohonleikkureiden asennuksesta