Robottiruohonleikkureiden asennukset yli 20 vuoden kokemuksella

Anna robottiruohonleikkurin tehdä nurmikostasi täydellisen samalla, kun itse nautit kesästä! Tämän houkuttelevan ajatuksen toteuttaminen on kanssamme helppoa. Emme vain myy robottiruohonleikkureita, vaan teemme niiden hankinnasta, asennuksesta ja kunnossapidosta mutkatonta.

20 vuoden kokemuksella osaamme kertoa, mikä robottiruohonleikkuri sopii pihaasi, sekä asentaa sen moitteettoman leikkuujäljen varmistavalla tavalla. Annamme myös täyden opastuksen robottiruohonleikkurin käyttöön ja ylläpitoon.
Täyden palvelun merkkihuoltomme on niin ikään käytettävissäsi, ja mikäli tahdot tehdä varastoosi tilaa talveksi, voit tuoda robottiruohonleikkurisi meille talvisäilytykseen.

Kysy lisää robottiruohonleikkurin asennuksesta

Mutkaton avaimet käteen -palvelu

1. Selvitämme, mikä robottiruohonleikkurimalli sopii pihaasi parhaiten.
2. Muodostetaan karkea asennussuunnitelma ennakkotietojen, kuten kuvien ja karttapalvelujen, avulla.
3. Sovitaan asennusaika.
4. Asennus, joka alkaa pihan tarkastuksella: käymme läpi asennuksen kaikki yksityiskohdat ja kuulemme toiveesi asennuksen suhteen.
5. Asennuksen jälkeen asentaja testaa koneen toimivuuden ja antaa täydellisen käyttöopastuksen robottileikkurin käyttöä varten.

Tutustu robottileikkureihimme

Olemme apunasi myös asennuksen jälkeen

Kun robottiruohonleikkuri on asennettu ja ohjelmoitu toimimaan täydellisesti pihallasi, varmistamme ja testaamme vielä sen toimivuuden. Annamme myös aukottoman käyttöopastuksen, jotta ruohonleikkuu pysyy varmasti huolettomana.

Muista myös huolehtia puutarhasi väsymättömästä puurtajasta! Robottiruohonleikkuri palvelee pitkään ja leikkuujälki pysyy moitteettomana säännöllisellä huollolla ja asianmukaisella varastoinnilla leikkuukauden ulkopuolella.

Kokeneet huoltoteknikkomme tietävät, millaisella huollolla koneesi toimii optimaalisesti vuosien ajan, ja käyttävät huollossa aitoja alkuperäisosia. Kysy myös talvisäilytyspalveluistamme.

Kysy lisää huollosta

Robottiruohonleikkurit alansa parhailta merkeiltä

Valikoimamme robottiruohonleikkurit edustavat alansa parhaimmistoa. Husqvarna Automower-, STIHL iMow- ja Stiga-robottileikkurimallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto niin pieneen kuin isoonkin pihaan: muutaman sadan neliön nurmikoista aina tuhansien neliöiden piha-alueille.

Pihan mäkisyyskään ei useimmiten estä hiljaista robottiruohonleikkuria suoriutumasta työstään, sillä monet mallit selviytyvät myös kymmenien prosenttien rinteistä.

Me myös huollamme kaikki myymämme robottiruohonleikkurit ja tarjoamme kattavan, laadukkaan varaosavalikoiman.

Tutustu robottileikkureihimme

Teemme robottiruohonleikkurin hankinnasta ja asennuksesta helppoa

Sinun ei tarvitse olla robottiruohonleikkureiden asiantuntija, vaan me autamme kaikissa hankintaan ja asennuksiin liittyvissä kysymyksissä. Arvioimme pihasi kokoa ja muotoa suositellessamme pihallesi sopivaa leikkurimallia. Pihan mäkisyyskään ei haittaa, sillä monet robottiruohonleikkurimallimme pärjäävät myös viettävillä pihoilla.

 

Mitä ennakkotietoja ja valmisteluja asennukseen tarvitaan?

Robottiruohonleikkurin asennuksen suunnittelua helpottaa, mikäli kykenet tarjoamaan pihastasi riittävät perustiedot: kuinka suuri pihasi on, koostuuko se rikkonaisista nurmialueista, onko siellä korkeuseroja ja paljonko siellä on kierrettäviä kohteita, kuten kukkapenkkejä. Kuvat pihastasi ovat tässä avuksi.

Asennuksen yhteydessä tarkastamme pihan, kuulemme toiveesi asennuksen suhteen ja käymme läpi kaikki yksityiskohdat. Tällöin suunnitellaan myös latausaseman paikka, jotta robottiruohonleikkuri voisi toimia optimaalisesti.

Langallisten koneiden rajakaapeli upotetaan 3–5 senttimerin syvyyteen riippuen maaperästä, ja upotusta helpottaa se, että nurmikko on asennuspäiväksi leikattu lyhyeksi.

 

Robottiruohonleikkurin asennuksen hinta

Asennustyön hinta on 300–700 €, ja hintaan vaikuttavat pihan koko, kierrettävien esteiden määrä sekä pihan muodon monipuolisuus. Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Pyydä asennustarjousta, kuullaksesi tarkemmin – tarjous ei sido sinua vielä mihinkään.

Pyydä asennustarjous