Husqvarna-moottorisahat

Husqvarna-moottorisaha on luotettava työkalu puiden kaatamisessa, karsimisessa ja polttopuiden teossa! Husqvarna-moottorisahojen valikoimastamme löydät tehokkaat ammattisahat vaativaan päivittäiseen käyttöön, mutta myös mökkiläisen pienempiin tarpeisiin.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Näytetään tulokset (22 kpl)

Husqvarna-moottorisahat joka käyttötarkoitukseen

Husqvarnan historia juontuu kauas, aina 1600-luvulle saakka. Ruotsalainen monialayritys on meillä tunnettu erityisesti metsä- ja puutarhakoneistaan.

Pitkän tuotekehittelyn tuloksena Husqvarna on onnistunut vakuuttamaan moottorisahojensa turvallisuudella, laadulla ja käytettävyydellä niin metsäalan ammattilaiset kuin harvemminkin metsätöitä tekevät.

Laaja Husqvarna-moottorisahojen valikoimamme sisältääkin niin keveämpiä kuin jämerämpiäkin sahoja eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille käyttäjille.

Husqvarna-moottorisahojen varaosat ja huolto

Jotta voit täysin rinnoin keskittyä metsätöiden tekoon, meiltä löydät myös laadukkaat Husqvarnan turvavarusteet. Kun valmistaja on laajalti tunnettu ja sen tuotteet hyvin käytettyjä, on myös varaosien saatavuus erinomaisella tasolla. Tarkista siis Husqvarna-varaosien valikoimamme.

Muista myös moottorisahahuoltomme, kun Husqvarnasi kaipaa huoltoa tai korjausta.