Robottiruohonleikkurit

Meluton, sähkökäyttöinen robottiruohonleikkuri on todellinen väsymätön puurtaja! Hiljainen mutta tehokas robottiruohonleikkuri hoitaa nurmikkosi muita häiritsemättä sillä välin kun itse nautit kesästä.

Edustamamme robottiruohonleikkurimerkit, Husqvarna AutomowerSTIHL iMow ja STIGA Stig, tarjoavat huolettoman ratkaisun eri kokoisten pihojen nurmikonleikkuuseen. Tutustu myös robottileikkureiden asennustarvikkeisiin ja lisävarusteisiin.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 27 tuotetta

Robottiruohonleikkurit isoon ja pieneen pihaan

Automaattisesti pihanurmestasi huolehtiva robottileikkuri kannattaa valita tarkoin pihasi koon ja muodon mukaan. Malleja on nimittäin saatavana niin muutaman sadan neliön kokoisten pihojen leikkuuseen mutta jopa tuhansien neliöiden piha-alueille.

Ilmoitamme luonnollisesti kunkin robottiruohonleikkurin kohdalla sille optimaalisen leikkuualan koon.

Pihasi mäkisyys ei sekään useimpia robottiruohonleikkureita haittaa! Päinvastoin monet mallit selviytyvät vaikeuksitta useiden kymmenten prosenttien rinteistä sekä muista esteistä.

Apua robottiruohonleikkurin valintaan ja asennukseen

Asiantuntevat myyjämme opastavat Sinua tarvittaessa oikean robottileikkurin hankinnassa. Ota yhteyttä tästä tai poikkea paikan päällä myymälässämme kysyäksesi lisää robottiruohonleikkureistamme.

Autamme myös mielellämme robottileikkureiden asennuksessa ja tarjoamme robottiruohonleikkureiden asennuspalvelua Oulun alueella yli 20 vuoden kokemuksella.