Metsään

Olemme myyneet metsänhoidossa tarvittavia työkaluja, kuten moottorisahoja, raivaussahoja ja tarvikkeita, monta vuosikymmentä niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Myös uudet metsänhoitajasukupolvet ovat iloksemme löytäneet edustamamme tutut laatumerkit, kuten  Husqvarna ja STIHL.

Olit sitten satunnainen käyttäjä tai metsäalan ammattilainen, valikoimastamme löydät moottori- ja raivaussahat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Laajasta turvavarustevalikoimastamme löydät sopivat varusteet tarpeisiisi.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 756 tuotetta

Välineet ammattimetsurille ja muille metsänhoitajille

Husqvarnan ja STIHLin metsänhoitotyökalut eivät esittelyjä kaipaa. Molempien merkkien raivaus- ja moottorisahat sekä muut metsänhoitovarusteet ovat tuttu näky metsäalan ammattilaisten käytössä, mutta niiden laadukkuutta ja varaosien saatavuutta osaa arvostaa satunnainenkin käyttäjä.

Tuli moottorisaha sitten ammatti- tai mökkikäyttöön tai oman pienen metsäpalstan hoitoon, näillä välineillä työskentely on sujuvaa.

Metsähoitajan turvavarusteet ja välineet

Jouhevan työskentelyn kannalta tärkeää on myös huolehtia turvallisuudesta. Siksi valikoimaamme kuuluu laaja kattaus metsurin turvavarusteita, kuten suojakenkiä, suojakypäriä ja metsätyövaatteita.

Meiltä löydät myös varaosat STIHL- ja Husqvarna-työvälineisiisi. Tutustu siis moottori- ja raivaussahojen varaosien valikoimaamme.