Puhaltimet

Kyllästyttääkö jokasyksyinen haravointi? Lehtipuhaltimella helpotat joka vuosi toistuvaa lehtien siivoamista, ja nimestään huolimatta lehtipuhaltimella onnistuu muunkinlainen pihan siistiminen: esimerkiksi lumesta.

Tutustu laadukkaiden STIHL-, Husqvarna- ja Stiga-lehtipuhallinten tarjontaamme!

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 31 tuotetta

Lehtipuhallin on monikäyttöinen pihan siivousapuri

Lehtipuhallin on helppokäyttöinen laite ja lisäksi kaikessa yksinkertaisuudessaan todella monikäyttöinen! Nimensä mukaisesti se on luontevimmillaan, kun puut syksyisin pudottavat lehtensä, mutta taipuu puhallus muunkinlaiseen siistimiseen.

Lehtien puhaltamisen lisäksi puhallusta voidaan hyödyntää esimerkiksi myös auton ja terassin puhdistamiseen kevyestä pakkaslumesta.

Kuten monista muistakin pihakoneista, myös lehtipuhaltimista on saatavana sekä polttomoottorikäyttöisiä puhaltimia että sähkökäyttöisiä akkupuhaltimia. Käyttövoiman ohella voit valita käsikäyttöisen lehtipuhaltimen ja reppupuhaltimen väliltä.

Kevyt käsikäyttöinen puhallin on omiaan pienempien alueiden siistimiseen, kun taas reppupuhallin on parhaimmillaan isojen alojen puhdistuksessa ja sopiikin siten erinomaisesti ammattikäyttöön.