Moottorisahat

Moottorisaha on hyvä työväline puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan! Oli kyseessä sitten pienempi polttopuu-urakka tai olet vankka alan ammattilainen, kauttamme löytyy laaja valikoima moottorisahoja jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Valikoimamme edustaa metsäalan huippumerkkejä. Kauttamme löydät paitsi Husqvarnan ja STIHLin moottorisahat, myös niihin niiden varaosat ja huoltopalvelun.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 48 tuotetta

Husqvarna- ja STIHL-moottorisahat

Husqvarnan ja STIHLin moottorisahat edustavat alansa huippuosaamista, ja niiden työvälineet ovat tuttuja jokaiselle metsätöitä tehneelle. Laaja moottorisahavalikoimamme sisältää työvälineitä eri käyttötarkoituksiin ja eri hintaluokissa, joten omansa löytää niin satunnainen mökkikäyttäjä kuin ammattilainenkin.

Moottorisahojen varaosat ja huoltopalvelu

Lähtökohtaisesti Husqvarnan ja STIHLin tuotteet on tehty kestämään, mutta joskus varaosien tarve yllättää. Töitä on päästävä jatkamaan nopeasti, joten siksi tarjoamme laajan valikoiman moottorisahojen varaosia. Me myös huollamme moottorisahoja, kysy siis lisää huoltopalvelustamme.

Käytä moottorisahaasi turvallisesti! Tutustu siis kattavaan turvavarusteiden ja tarvikkeiden valikoimaamme, joista löydät esimerkiksi metsurin työkengät ja suojakypärät.