Husqvarna-ajoleikkurit

Husqvarna Rider -ajoleikkurit ovat todellisia kestomenestyjiä, sillä ne ovat keränneet osakseen puutarhureiden suitsutusta jo vuosikymmenten ajan! Pienen kääntösäteen, helpon huollettavuuden ja näppärän käsiteltävyyden ansiosta ylistyslauluun on helppo yhtyä.

Pidä laadukas Husqvarna-ajoleikkurisi kunnossa asiaankuuluvalla huollolla ja varaosilla: siispä tutustu myös Husqvarna-varaosien ja lisävarusteiden valikoimaamme.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Näytetään tulokset (9 kpl)

Traktori- vai etuleikkurimallinen Husqvarna-ajoleikkuri?

Husqvarna Rider -mallisto edustaa Husqvarnan etuleikkurimallisten päältä ajettavien ruohonleikkureiden osaamista, ja valikoimasta tarpeisiinsa sopivan leikkurin löytää niin kotipuutarhuri kuin ammattikäyttäjäkin.

Runko-ohjaus mahdollistaa pyörökuormaajien tapaan minimaalisen kääntösäteen, mikä tekee Riderista ylivoimaisen valinnan ahtaille pihoille. Husqvarna Riderin eteen asennettu leikkuulaite on myös helposti huollettavissa, ja laite on kaikin puolin helppo käsiteltävä.

Monipuolisella lisävarustevalikoimalla saat Rideristasi myös enemmän irti, mikä tekee siitä todella monipuolisen puutarha-apurin.

Husqvarnan traktorimalliset ajoleikkurit sen sijaan soveltuvat etuleikkureita paremmin tasaisille ja selkeille pihoille, joissa pääsee ajamaan pitkää suoraa. Näin pääset nauttimaan jämäkästä ja tasaisesta kyydistä sekä ennen kaikkea upeasta leikkuujäljestä!