Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurit jokaiseen pihaan ja puutarhaan! Etsit sitten silppuavaa, keräävää, itsevetävää, työnnettävää tai sähköstartillista ruohonleikkuria, huippumerkimme Husqvarna, Stiga, STIHL ja Honda pitävät huolen, että joka nurmikonleikkaajalle löytyy sopiva ratkaisu.

Laajasta valikoimasta ruohonleikkurit yksityis- ja ammattikäyttöön! Mikäli ruohon leikkaaminen alkaa tympäistä, tutustu myös täysin automaattisiin robottiruohonleikkureihin.

Lue lisää
Ominaisuudet
Tuotemerkit
Sopivuus merkit
Hihnan leveys
Hihnan sijainti
Ketjujako

Yhteensä 55 tuotetta

Ruohonleikkurit huippumerkeiltä

Ruohonleikkureiden valikoimaamme kelpuutetut merkit edustavat pien- ja puutarhakonetuotannon eliittiä. Niin asian kuuluu ollakin, jotta nurmikon siistiminen ja työskentelyn mielekkyys ei jää ainakaan koneen kestävyydestä kiinni.

STIHLin, Stigan, Hondan ja Husqvarnan ruohonleikkurit ovat sijoitus omaan pihaan ja mielenrauhaan. Oikein huollettuna ne palvelevat pitkään ja uskollisesti ja varmistavat siistin leikkuujäljen.

Itsevetävä tai työnnettävä – valitse tarpeisiisi sopiva ruohonleikkuri

STIHLin, Stigan, Hondan ja Husqvarnan valikoimien myötä sinulla on varaa valita juuri sinun pihallesi ja nurmellesi sopivan ruohonleikkurin.

Perinteinen työnnettävä ruohonleikkuri on aina varma valinta, mutta itsevetävän ruohonleikkurin vetoavusta tuskin on haittaa etenkään silloin, kun leikattavaa nurmea on paljon.

Pohdiskelua saattaa aiheuttaa myös se, hankkisinko keräävän vai silppuavan ruohonleikkurin. Molemmissa on puolensa.

Silppuavan ruohonleikkurin etuihin kuuluu se, että se jättää nurmikon ravinteet yhä kasvavan nurmikon käyttöön – toisin kuin keräävä leikkuri, jonka leikkuujäte ravinteineen kulkeutuu kompostiin. Silppuava ruohonleikkuri siis tavallaan lannoittaa nurmeasi, kun siistit viheriötäsi.

Keräävä ruohonleikkuri puolestaan tuottaa täydellisen siistin, kompromissittoman leikkuujäljen, eikä se jätä ruohonkorttakaan pihallesi. Ei silppuavankaan ruohonleikkurin tuottama jälki epäsiistiä ole, mutta keräävä ruohonleikkuri onkin tarkoitettu niille, jotka edellyttävät pihaltaan absoluuttista siisteyttä pienintäkin yksityiskohtaa myöten!