Stiga HT 525 pensasleikkuri

252421008/ST2

Kevyen 1,14 hv moottorin ja ergonomisen muotoilun ansiosta polttomoottorikäyttöinen HT 525 -pensasleikkuri on täydellisessä tasapainossa korkean suorituskyvyn ja helpon hallinnan suhteen. Sen 60 cm pitkät, kaksinkertaisesti vahvistetut pinnoitetut kaksoisterät mahdollistavat hankalimpienkin töiden vaatiman tehokkuuden ja tarkkuuden.

Takuuaika

24 kk (ammattikäyt. 12 kk)

Saatavuus: 2 kpl heti myymälästä ja verkkokaupasta, lähetetään 1-2 arkipäivässä
Saatavuus: loppunut päävarastosta

255,00 

Vain 2 varastossa

Meiltä nopea toimitus

Kevyen 1,14 hv moottorin ja ergonomisen muotoilun ansiosta polttomoottorikäyttöinen HT 525 -pensasleikkuri on täydellisessä tasapainossa korkean suorituskyvyn ja helpon hallinnan suhteen. Sen 60 cm pitkät, kaksinkertaisesti vahvistetut pinnoitetut kaksoisterät mahdollistavat hankalimpienkin töiden vaatiman tehokkuuden ja tarkkuuden. Varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten monipisteinen jousijärjestelmä, joka vähentää värähtelykuormitusta käsivarsissa ja käsissä.

Valmiina menemään sinne minne sinäkin, HT 525 pensasleikkuri on helppo käynnistää ja siinä on yksinkertainen on-off-kytkin. Soft grip -pinnoitteella oleva ergonominen takakahva kääntyy kolmeen eri asentoon mahdollistaen mukavamman pysty- ja vaakasuoran leikkuun. Myös huolto on nopeaa ja yksinkertaista, ilmansuodattimeen on helppo päästä ilman työkaluja. Teräsuoja on helppo purkaa leikkuuterien nopeaa teroitusta varten. Varastoi HT 525 -pensasleikkuri töiden jälkeen seuraavaa leikkuuta varten.

Paino 1 kg
moottori 2-tahtinen
sylinteritilavuus cm³ 22.5
teho kW 0,65
polttoainesäiliön tilavuus 0,26 l
terän pituus 60 cm
tuotteen paino kg 5,6