Stiga Combi 50 V AE Kit akkuleikkuri

294507898/ST3

Todellinen voimanpesä. Akkukäyttöinen Combi 50 V AE Kit -ruohonleikkuri tekee vaativimmistakin töistä kevyempää. Sen tehokas 2,2 kW moottori voidaan yhdistää kahteen 48 V, 7,5 Ah akkuun (mukana), jolloin saadaan huippuluokan suorituskyky ja toiminta-aika – voit leikata jopa 950 m2 nurmialueen 45 minuutissa yhdellä latauksella. Leikkuuleveys 48cm.

Sisältää 2kpl STIGA ePowerE 475 (7,5Ah) akkua ja laturin

Takuuaika

24 kk (ammattikäyt. 12 kk)

Toimitustapa

Toimitustapa tällä tuotteella nouto

Saatavuus: yli 3 kpl heti myymälästä ja verkkokaupasta, lähetetään 1-2 arkipäivässä
Saatavuus: loppunut päävarastosta

649,00 

Varastossa

Meiltä nopea toimitus

Stiga Combi 50 V AE Kit akkuleikkuri

Tehokas akkukäyttöinen Combi 50 V AE Kit -ruohonleikkuri tekee ruohonleikkuusta vaivatonta. Kaksi tehokasta 48 V, 7,5 Ah -akkua toimivat sarjassa, joten saat kaksinkertaisen tehon kaksinkertaisella jännitteellä. Joten suoriudut jopa 950 m2 nurmialueesta 45 minuutissa yhdellä latauksella. Ja sen aisassa olevan helppokäyttöisen hallintanäppäimistön avulla pääset alkuun helposti ja nopeasti. Aseta vain oikea leikkuukorkeus, valitse kuudesta vetonopeudesta ja lähde liikkeelle.

Hiiliharjattomassa sähkömoottorissa ei ole huollettavia käyttöhihnoja, ja se kuluttaa vain vähän energiaa, joten ruohonleikkuu on aina helppoa ja sujuvaa. Kevään pidemmän ruohon leikkaamisesta sivullepuhalluksella säännöllisesti tehtävään silppuavaan leikkuuseen kesällä ja keräävään leikkuuseen syksyllä. Combi 50 V AE Kit -akkuleikkurin jämäkkä leikkuukorkeudensäätö-mekanismi huolehtii siitä, että kaikki pysyy tukevasti paikallaan. Ja tilava 70-litrainen muovia ja kangasta oleva keruusäiliö vähentää matkoja kompostille. Kun työ on tehty, taita aisa eteenpäin, tartu tukevaan alumiiniseen kantokahvaan ja nostaCombi 50 V AE Kit-akkuleikkuri turvallisesti varastoon.

Stiga Combi 50 V AE Kit akkuleikkurin ominaisuudet:

  • 6 vetonopeutta, jämäkkä leikkuukorkeudensäätö-mekanismi ja joustava 4-in-1-leikkuumenetelmä
  • Hiiliharjaton sähkömoottori tekee leikkuusta tehokasta ja mukavaa
  • Kova muovinen etuosa suojaa törmäyksiltä
  • Tukeva kantokahva ja taitettava aisa helpottavat varastointia
  • 2 x STIGA ePowerE 475 (7,5Ah) ja laturi mukana.
  • Leikkuuleveys 48cm
Paino 100 kg

Liittyvät tuotteet