Husqvarna PW 480 painepesuri

9704683-01

Erittäin kookas ja tehokas painepesuri on muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen. Se on suunniteltu kaikkein vaativimpaan ulkotilojen puhdistukseen. Paineensäätöominaisuudella voit säätää veden virtausta ja painetta kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Sisäänrakennettua pesuainesäiliötä ohjataan etupaneelista.

Toimitustapa

Toimitustapa tällä tuotteella nouto tai matkahuolto

Saatavuus: loppunut myymälän varastosta
Saatavuus: loppunut päävarastosta

659,00 

Varasto loppu

Meiltä nopea toimitus

Erittäin kookas ja tehokas painepesuri on muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen. Se on suunniteltu kaikkein vaativimpaan ulkotilojen puhdistukseen. Paineensäätöominaisuudella voit säätää veden virtausta ja painetta kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Sisäänrakennettua pesuainesäiliötä ohjataan etupaneelista. Messinkinen pumpun pää takaa erinomaisen suorituskyvyn pitkäkestoisessakin käytössä. Mukana toimitetaan teräsvahvisteinen paineletku. Helposti painettava liipaisin laukeaa vähemmällä vaivalla, mikä säästää kättäsi rasitukselta. Induktiomoottori takaa luotettavan suorituskyvyn ja alumiininen kantokahva helpottaa koneen siirtämistä. Letkun pikaliitäntä, suuret, tukevat ja pitävät pyörät sekä pitkä ruiskuvarsi lisäävät käyttömukavuutta. Pesurissa on kaksi näppärää niveltoimintoa, toinen suuttimen säädölle ja toinen pikaliitokselle. Sisäänrakennetut lisävarusteiden säilytystila, letkukela ja virtajohdon säilytystila tekevät pesurin käytöstä tehokasta. Mukana on kaksi suutinta.

Messinkinen pumpun pää
Kestävä pumpun pää on valmistettu messingistä. Se vähentää murtumisriskiä ja takaa erinomaisen suorituskyvyn pitkäkestoisessakin käytössä.
Teräsvahvisteinen paineletku
Joustava korkeapaineletku on vahvistettu teräksellä. Se on kestävä, helppokäyttöinen ja pitkäikäinen.
Sisäänrakennettu säilytystila
Työskentelysi tehostuu, kun kaikille lisävarusteille löytyy laitteesta siististi oma paikka, josta ne on helppo ottaa tarvittaessa esiin.
Induktiomoottori
Induktiomoottori yhdistää suorituskyvyn kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.
Pitkä ruiskuvarsi
Pidennetty ruiskun kahva mahdollistaa entistä ergonomisemmat työasennot.
Letkukela
Metalliohjaimella varustettu letkukela on helppo kelata kätevää säilytystä varten.
Paineensäätö
Paineensäätöominaisuuden avulla voit säätää veden virtauksen ja paineen kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi – etkä kuluta yhtään enempää vettä kuin on tarpeen. Paineensäädin pitää koneen koko ajan toiminnassa, kun vaihdat toisen suuttimen tai lisävarusteen.
Suuret ja tukevat pyörät
Pesurissa on suuret, pehmustetut pyörät, jotka on kiinnitetty metalliakseliin. Niiden ansiosta konetta on helppo liikuttaa epätasaisellakin alustalla, ja pito pysyy aina vakaana. Ne myös osaltaan pidentävät tuotteen käyttöikää.
Pyörivä suutin
Pyörivä pistesuutin antaa kohdennetun, tehokkaan pesutuloksen, jolla pääset eroon pinttyneestä liasta.
Alumiininen teleskooppivarsi
Tukevan, jatkettavan kahvan avulla koneen siirtäminen ja säilöön laittaminen sujuu helposti.
Alumiininen kantokahva
Tukeva alumiininen kantokahva tekee koneen siirtämisestä ja liikuttelusta helppoa.
Vaihdettava litteä sumutussuutin
Voit säätää litteän monitoimisuuttimen painetta, jolloin se sopii käytettäväksi useisiin erilaisiin puhdistustöihin – lopputulos on aina täydellinen.
Paino 20 kg
maks. paine bar 180 bar
vesimäärä 540-610 l/h
letkun pituus 13 m