GARDENA keinusadetin Aqua S

9679762-01

Keinusadetin 90-220 m²:n alueen tasaiseen kasteluun. Kantama 7-17 m ja leveys maks. 13 m. Kestävistä materiaaleista valmistettu ja vakaa. Kestää UV-säteilyä ja pakkasta. Ruostumaton metallisuodatin ja integroitu puhdistusneula.

Saatavuus: yli 3 kpl heti myymälästä ja verkkokaupasta, lähetetään 1-2 arkipäivässä
Saatavuus: loppunut päävarastosta

24,90 

Varastossa

Meiltä nopea toimitus

GARDENA keinusadetin Aqua S

Nauti kesän jokaisesta hetkestä – GARDENA Aqua S -keinusadetin tarjoaa täydellisen tavan nurmikon ja kasvien kasteluun, tarkasti ja tasaisesti ilman vesilätäköiden syntymistä. Aqua S -sadetin on ihanteellinen 90 – 220 m²:n alueelle, ja sen käyttöönotto on äärimmäisen nopeaa.

Aseta sadetin nurmikolle ja valitse kantamaksi 7-17 metriä kätevän liukukytkimen avulla. Suihkun leveys on maks. 13 metriä. Liitä vain sadetin letkuun ja voit itse keskittyä nauttimaan kastelu-urakan sijaan muista asioista. Kestävistä materiaaleista valmistettu ja metalliosin varustettu sadetin pysyy vakaasti maassa. Sadetin on lisäksi säänkestävä – UV-säteily ja pakkanen eivät vahingoita sitä, joten sadetinta ei tarvitse siirtää pois nurmikolta jokaisen käyttökerran jälkeen.

Sadettimen puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen käyttöönotto. Sadettimen sisällä on ruostumattomasta metallista valmistettu suodatin, joka helppo ja nopea irrottaa ja puhdistaa juoksevan veden alla. Jos suuttimiin on kerääntynyt kalkkia, puhdistaminen onnistuu kätevästi puhdistusneulalla, joka on sijoitettu Aqua S:n päätyyn kierrettävän korkin alle. 5 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta – Made in Germany.

Paino 1 kg