Stiga A 1500 robottiruohonleikkuri

2R7102028/ST1

Leikattavan alueen maksimikoko 1500 m²

STIGAn autonomiset robottileikkurit eivät tarvitse rajakaapelia tai rajalankaa. Asennus on virtuaalinen ja robotin työskentelyaluetta voidaan mukauttaa milloin tahansa. Patentoidun AGS-teknologian ansiosta robotti voi suunnitella leikkuujaksot alykkäästi. Voit hallita robottiasi täysin STIGA.GO-sovelluksella.

Takuuaika

24 kk (ammattikäyt. 12 kk)

Toimitustapa

Toimitustapa tällä tuotteella nouto tai matkahuolto

Saatavuus: 2 kpl heti myymälästä ja verkkokaupasta, lähetetään 1-2 arkipäivässä
Saatavuus: loppunut päävarastosta

2999,00 

Vain 2 varastossa

Meiltä nopea toimitus

Absoluuttiseen tarkkuuteen suunniteltu STIGA A 1500 on ainoa robottiruohonleikkuri, jossa on ainutlaatuinen STIGAn patentoima Active Guidance System (AGS) -teknologia. Muut autonomiset leikkurit voivat kadottaa signaalin, tai tiheään rakennetuilla alueilla olevat esteet saattavat vaikuttaa siihen, mikä tarkoittaa että sinun on puututtava asiaan, jotta ne saisivat työn valmiiksi. Mutta autonominen STIGA A 1500 -robottileikkuri osaa ennustaa GPS-signaalin laadun eri vuorokaudenaikoina ja suunnitella leikkuun etukäteen varmistaakseen, että se pystyy leikkaamaan keskeytyksettä silloin kun signaali on voimakkain.


STIGA A 1500 tietää tarkalleen milloin, missä ja miten ruoho pitää leikata jotta nurmikkosi pysyy terveenä – ja antaa sinulle sekä perheellesi aikaa nauttia puutarhasta. Asennus on täysin virtuaalinen, mikä tarkoittaa että robotin työskentelyalue voidaan asentaa sovelluksella – kysy jälleenmyyjältäsi neuvoja ensimmäiseen asennukseen. Mikäli puutarhasi järjestys muuttuu, avaa vain STIGA.GO-sovellus ja opeta STIGA A 1500 -robottileikkurillesi uudet tiedot – kaikki sovelluksen kautta.


Pitkäkestoisilla STIGA ePower -akuilla varustettu STIGA A 1500 pystyy luotettavasti leikkaamaan jopa 1500 m2 nurmikon ainoastaan kahdella päivittäisellä leikkuujaksolla. Seuraava työskentelyjakso alkaa aina siitä, mihin edellinen loppui, joten robotti hoitaa koko alueen leikkaamalla eri leikkuualueita joka päivä. Nurmikon terveyden säilyttämiseksi suosittelemme vain kahta päivittäistä leikkuujaksoa. Aikataulutus on kuitenkin täysin joustava.


Erinomainen äänieristys pitää moottorin melun autonomisen robottiruohonleikkurin sisällä. Niinä päivinä, kun vietät juhlia muiden kanssa, voit käyttää sovelluksen ”pysy poissa” -asetusta kertoaksesi robottileikkurille, mitä alueita tulee välttää mihinkin aikaan. Luja ulkokansi on helppo irroittaa ilman työkaluja huoltoa ja puhdistusta varten, se on myös turvallista puhdistaa puutarhaletkun avulla.

Paino 20 kg
leikkuuleveys 18 cm
leikkuukorkeus 20 - 60 mm
leikkuukorkeuden säätö Sähköinen
leikattavan alueen maksimikoko 1500 ㎡
keskimääräinen latausaika 120 min
keskimääräinen leik.aika yhdellä latauksella 2 h 30 min
tuotteen paino kg 8.5 kg
muuta tietoa Rajalangaton kone