Myymälä (08) 535 4100 | Varaosat (08) 535 4100 | Huolto 044 535 4177 Resurs Bank rahoitus

Tarjous

Husqvarna X-Cut teräketju 325"/56l/1,3mm

Husqvarna X-Cut on maailman ensimmäinen alkuperäinen Husqvarna-teräketju. Se on suunniteltu yksinomaan Husqvarna-moottorisahan tehon optimointia varten – minkä ansiosta se myös maksimoi tuottavuuden.
.325" jako, 56 vetolenkkiä (sopii 13" laipalle), vetolenkin leveys 1,3 mm

Tuotekoodi: 5816431-56
Saatavuus: Oulun myymälässä yli 3 kpl (lähetetään 1-2 arkipäivässä)
Saatavuus: päävarastossa yli 3 kpl (varaosat: toimitusaika 2-6 arkipäivää, kokotuotteet: toimitusaika n. viikko)

Normaali hinta: 25,50 €

Special Price 19,90 €

Husqvarna

Kuvaus

Lisätiedot

Husqvarna X-Cut on maailman ensimmäinen alkuperäinen Husqvarna-teräketju. Se on suunniteltu yksinomaan Husqvarna-moottorisahan tehon optimointia varten – minkä ansiosta se myös maksimoi tuottavuuden.

Vuosien tutkimuksen ja kehitystyön sekä laboratoriossa ja kenttätesteissä tehtyjen testien jälkeen Husqvarna X-Cut -teräketju on vihdoin täällä. X-Cut on pienitärinäinen Pixel-teräketju, joka leikkaa kapeita uurteita ja vaatii siten sahalta vähemmän tehoa kuin tavanomaiset teräketjut. Nämä ovat sen vaikuttavimmat ominaisuudet, jotka yhdessä auttavat sinua parantamaan työtehoasi joka päivä.

 

Pysyy terävänä
Niin terien muoto, käytetyt materiaalit kuin valmistusprosessitkin on hiottu huippuunsa. Tämän ansiosta X-Cut-teräketju on todella terävä jo toimitusvaiheessa, ja lisäksi se pysyy terävänä huomattavasti muita ketjuja pidempään – mikä on vielä edellä mainittuakin tärkeämpää.

 

Ei veny
X-Cut-teräketjua esivenytetään tehtaalla: tämän ansiosta ketjua voi käyttää paljon pidempään, ennen kuin uudelleen kiristäminen on tarpeellista. Tarpeettomat säädöt eivät hidasta työtä, ja löystyneen ketjun aiheuttama leikkuujärjestelmän vaurioitumisriski pienenee merkittävästi.

 

Erittäin kestävä
Rakenteen, materiaalien ja prosessien tarkasti tasapainotettu yhdistelmä tuottaa erinomaisen ja dynaamisen kestävyyden. Leikkuuhampaiden kuluminen ja huoltotarve ovat vähäiset.

                                                                                         

Leikkaa tehokkaasti
X-Cut-teräketju leikkaa nopeammin ja tasaisemmin kuin kilpailijansa, ja lisäksi se on heti käyttövalmis. Tämän ansiosta leikkaaminen on tehokkaampaa ja tulokset parempia. Myös tarvittava syöttövoima on pienempi, joten työskentely kuormittaa käyttäjää huomattavasti vähemmän.

 

Optimaalinen leikkauskulma
Leikkuuosan kulma vaikuttaa tehokkuuteen ratkaisevasti. Mitä pienempi tämä kulma on, sitä terävämpi terä on – mutta liiallinen kulman pienentäminen aiheuttaa nopeaa tylsymistä ja kasvattaa terän murtumisriskiä. Husqvarna on X-Cut-teräketjussa pyrkinyt löytämään kulman, joka takaa pitkäkestoisen tehon.

 

Tarkoin mitoitettu kromi ja teräs
Sekä teräksen mikrorakenne, joka ei saa olla liian kova tai liian pehmeä, että kromikerros, joka ei saa olla liian paksu tai liian ohut, on määritelty tarkoin molekyylitasolla. Tämä takaa suuren leikkuutehon ja pitkäkestoisen terävyyden.

 

Erinomainen voitelu
Erinomainen voitelu on varmistettu lenkeissä olevilla pienillä nuolenmuotoisilla kanavilla, joita pitkin öljy siirtyy teräketjuun sahauksen aikana.

 

Optimaalinen lämpökäsittely
Husqvarna on kehittänyt aivan uudenlaisen karkaisumenetelmän, joka tekee teräksestä mahdollisimman kestävää. Menetelmän optimaalinen lämpö- ja viilennyskäsittely luovat molekyylirakenteen, jonka ansiosta teräketju on uskomattoman kestävä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

.

jako:325"
vetolenkkien määrä: 56 lenkkiä (13" laipalle)
vetolenkin leveys: 1,3mm