Myymälä (08) 535 4100 | Varaosat (08) 535 4100 | Huolto 044 535 4177 | Tukkumyynti (08) 311 7440 Resurs Bank rahoitus

Tarjous

Husqvarna Automower 315X robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower® 315X – X-sarjan Premium-malli. Se leikkaa jopa 1 600 m²:n kokoiset vaativat nurmikot ja pystyy kulkemaan kapeista kohdista sekä leikkaamaan hankalassakin maastossa ja rinteissä, joiden kaltevuus on korkeintaan 40 %. (ei sis. kaapeleita ja kiinnikkeitä!)


Meiltä myös robottiruohonleikkureiden asennuspalvelu, kysy tarjous myymälästämme!


 

Tuotekoodi: 9678527-21
Takuuaika 24kk, ammattikäyttö 12kk
Toimitustapa tällä tuotteella nouto tai matkahuolto
Saatavuus: Oulun myymälässä yli 3 kpl
Saatavuus: päävarastossa 0 kpl

Normaali hinta: 2 399,00 €

Special Price 2 190,00 €

Husqvarna

Kuvaus

Lisätiedot

Husqvarna Automower® 315X on edistyksellisen X-sarjan pienin malli. Se leikkaa jopa 1 600 m²:n kokoiset vaativat nurmikot ja pystyy kulkemaan kapeista kohdista sekä leikkaamaan hankalassakin maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 40 %:n rinteissä. X-sarjan leikkurissa on Automower® Connect ja GPS-seuranta, GPS-avusteinen navigointi sekä X-sarjan muotoilu ja LED-ajovalot, etupuskuri ja erikoisväriset pyörän kapselit. Automower® Connect -sovelluksen avulla leikkuria voi seurata ja hallita sekä saada päivityksiä puhelimeen ajasta ja paikasta riippumatta. Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

.
Kapasiteetti
Latausjärjestelmä Automaattinen
Työalueen maksimikallistus 22 °
Leikattavan alueen maksimikoko 1600 m²
Leikkuulaite
Leikkuukorkeus, maks. 60 mm
Leikkuukorkeus, min. 20 mm
Leikkuujärjestelmä 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuuleveys 22 cm
Mitat
Väri Graniitinharmaa
Tuotteen koko, korkeus 25 cm
Tuotteen koko, pituus 63 cm
Tuotteen koko, leveys 51 cm
Paino 9.5 kg
Varusteet
Varashälytin Kyllä, Keskikova hälytysääni
Ohjauspaneeli Suuri LCD-näyttö
Varaterät 9 kpl
Kahvan tyyppi Integroitu
Laitteiston lukitus Kyllä
Näppäimistö 19 näppäintä
Nostotunnistin Kyllä
PIN-koodi Kyllä
Etätekstiviestitoiminto Kyllä
GPS Theft tracking Kyllä
Kaapelikiinnikkeet 0 pcs
Kallistustunnistin Kyllä
Aikalukko Kyllä
Ajastin Kyllä
Ultraäänisensori Ei
Renkaiden pintakuviointi Keskikarhea kuviointi
Ääni- ja melutaso
Melutaso 60 dB(A
Akkutuotteet
Akun tyyppi Li-Ion
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 10 kWh
Virrankulutus leikkaustyön aikana 25 W
Keskimääräinen latausaika 60 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 70 min

 

OMINAISUUDET           

 
  Automower App.                      

Automower® Connect

Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.
 
  GPS-assisted navigation - 430X                      

GPS-avusteinen navigointi

Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

LED-ajovalot

Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla. 
 
  Automower X-line Led Lights                      

Erinomainen vuorovaikutus

Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.
 
     Alexa                      
                                                                                                               

 

Weather timer                          

Sääajastin             
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.
 
Automatic passage handling                     
     
Automaattinen käytävien tunnistus             
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.
 
P2 - Guide wire 1                          
Hakukaapeli             
Hakukaapeli helpottaa Automower®-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.
 
40% slope performance                          
Selviytyy monimuotoisista ja vaativista nurmialueista             
Voimakaskuvioiset renkaat varmistavat erinomaisen pidon epätasaisella ja liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 40 %:n kallistumista.
 
Remote start points x3                          
Kolme etäkäynnistyspistettä             
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia tarvita.
 
Spot cutting                          
Kohdeleikkaaminen             
Ominaisuuden ansiosta Automower®  pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.
 
Height adjustment                          
Helppo korkeudensäätö             
Leikkuukorkeus säädetään kätevästi kääntämällä koneen päällä olevaa isoa, pyörivää kytkintä.
 
Bumper (230 ACX, Solar Hybrid)                          
Etupuskuri             
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.
 
AutoMower Connect Security                          
GPS-pohjainen varkaussuojaus             
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.
 
450X by castle                          
Luotettavuus             
Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.
 
Automower 230 ACX                          
Erinomainen leikkuutulos             
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.
 
Automower 450X                          
Hiljainen             
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.
 
Cutting disc/blade                          
Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä             
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.
 
Automower 310 / 315                          
Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla             
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.
 
Automatic charging - 330X                          
Automaattinen lataus             
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.
 
Energybar - 230X                          
Alhainen energiankulutus             
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.
 
Automower 320/420/440                          
Säänkestävä             
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.
 
Display                          
Ajastin             
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.
 
Tilt sensor                          
Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet             
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.