Myymälä (08) 535 4100 | Varaosat (08) 535 4100 | Huolto 044 535 4177 | Tukkumyynti (08) 311 7440

Uusi

Husqvarna Automower® 315

Edistyksellinen nelipyöräinen robottiruohonleikkuri tavallista suurempien ja haastavampien nurmikoiden leikkaamiseen. Sopii keskikokoisten, korkeintaan 1 500 m²:n alueiden leikkaamiseen ja toimii myös alueilla, joiden kaltevuus on 40 %. . (ei sis. kaapeleita ja kiinnikkeitä!)
Tuotekoodi: 14534
Takuuaika 24kk, ammattikäyttö 12kk
Saatavuus: Oulun myymälässä 0 kpl
Saatavuus: päävarastossa yli 3 kpl (toimitusaika 2-4 pv.)
1 999,00 €
Husqvarna

Kuvaus

Lisätiedot

Edistyksellinen nelipyöräinen robottiruohonleikkuri tavallista suurempien ja haastavampien nurmikoiden leikkaamiseen. Sopii keskikokoisten, korkeintaan 1 500 m²:n alueiden leikkaamiseen ja toimii myös alueilla, joiden kaltevuus on 40 %. Älykäs tekniikka säätää leikkuumäärän nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mahdollistaa tavallista pidemmän ruohon pisteleikkauksen rajatulla alueella ja ohjaa leikkurin kapeiden kohtien läpi. Suuressa ja helppokäyttöisessä näytössä leikkurin voi määrittää leikkaamaan juuri silloin kuin haluat intuitiivisen valikkojärjestelmän avulla. Pikalukittavia suojia on saatavana lisävarusteena eri väreissä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

.
Kapasiteetti
Latausjärjestelmä Automaattinen
Työalueen maksimikallistus 22 °
Leikattavan alueen maksimikoko 1500 m²
Leikattavan alueen maksimikoko 0.4 acre
Leikkuulaite
Leikkuukorkeus, maks. 60 mm
Leikkuukorkeus, maks. 2.4 in
Leikkuukorkeus, min. 20 mm
Leikkuukorkeus, min. 0.8 in
Leikkuujärjestelmä 3 pivoting razor blades
Leikkuuleveys 22 cm
Leikkuuleveys 8.7 in
Mitat
Väri Graniitinharmaa
Tuotteen koko, korkeus 25 cm
Tuotteen koko, korkeus 9.8 in
Tuotteen koko, pituus 63 cm
Tuotteen koko, pituus 24.8 in
Tuotteen koko, leveys 51 cm
Tuotteen koko, leveys 20.1 in
Paino 9.2 kg
Varusteet
Varashälytin Keskikova hälytysääni
Ohjauspaneeli Large LCD display
Varaterät 9 pcs
Kahvan tyyppi Integroitu
Laitteiston lukitus Kyllä
Näppäimistö 19 näppäintä
Nostotunnistin Kyllä
PIN-koodi Kyllä
GPS Theft tracking Optional
Kaapelikiinnikkeet 0 pcs
Kallistustunnistin Kyllä
Aikalukko Kyllä
Ajastin Kyllä
Ultraäänisensori Ei
Renkaiden pintakuviointi Keskikarhea kuviointi
Ääni- ja melutaso
Melutaso 58 dB(A)
Akkutuotteet
Akun tyyppi Li-Ion
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 10 kWh
Keskimääräinen virrankulutus maksimikäytössä 0.4 acre
Virrankulutus leikkaustyön aikana 25 W
Keskimääräinen latausaika 60 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 70 min

 

450X
Automower® Connect@HOME
 
Bluetooth® sovellus, Automower® Connect@HOME, antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth®-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.
 
Weather timer
Sääajastin
 
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.
 
Automatic passage handling
Automaattinen käytävien tunnistus
 
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.
 
P2 - Guide wire 1
Hakukaapeli
 
Hakukaapeli helpottaa Automower®-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.
 
Wheel, tread (230 ACX)
Selviytyy monimuotoisista ja vaativista nurmialueista
 
Voimakaskuvioiset renkaat varmistavat erinomaisen pidon epätasaisella ja liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 40 %:n kallistumista.
 
Automower App.
Automower® Connect
 
Automower® Connect mahdollistaa leikkurin ohjaamisen omasta älypuhelimesta. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.
 
Remote start points x3
Kolme etäkäynnistyspistettä
 
No Image Available
Joustava latausaseman sijoittaminen
 
Cutting system
Terälaitteen epätasapainon tunnisuts
 
.
Spot cutting
Spiraalileikkaus
 
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.
 
Spot cutting
Kohdeleikkaaminen
 
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.
 
Automower 310 / 315
Vaihdettava ulkokuori
 
 
Height adjustment
Helppo korkeudensäätö
 
Leikkuukorkeus säädetään kätevästi kääntämällä koneen päällä olevaa isoa pyörää.
 
No Image Available
Graafinen näyttö, suuri koko
 
 
450X by castle
Luotettavuus
 
Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.
 
Automower 230 ACX
Erinomainen leikkuutulos
 
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.
 
Automower 450X
Hiljainen
 
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.
 
Cutting disc/blade
Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
 
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.
 
Automower 310 / 315
Ei pakokaasupäästöjä
 
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.
 
Automower 310 / 315
Theft protection by alarm/PIN code
 
Different level theft protection for high security. If the mower carried away a high-sounding alarm starts and can only be deactivated with the mower's unique PIN code.
 
Automatic charging - 330X
Automaattinen lataus
 
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.
 
Energybar - 230X
Alhainen energiankulutus
 
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.
 
Display
Ajastin
 
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.
 
Tilt sensor
Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet
 
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.
 
Automower 320/420/440
Säänkestävä
 
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.
 
.