Myymälä (08) 535 4100 | Varaosat (08) 535 4100 | Huolto 044 535 4177 | Tukkumyynti (08) 311 7440 Resurs Bank rahoitus

Tarjous

Husqvarna Automower 435X AWD robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower® 435X AWD on edelläkävijä robottileikkurimarkkinoilla. Nelivetoinen leikkuri hoitaa jopa 3,500 m² suuruiset nurmikot, kiertää esteet, selviää epätasaisessa maastossa ja jopa rinteistä, joiden kaltevuus on 70 %.


Meiltä myös robottiruohonleikkureiden asennuspalvelu, kysy tarjous myymälästämme!

Tuotekoodi: 9678533-21
Takuuaika 24kk, ammattikäyttö 12kk
Toimitustapa tällä tuotteella nouto tai matkahuolto
Saatavuus: Oulun myymälässä 2 kpl
Saatavuus: päävarastossa yli 3 kpl (varaosat: toimitusaika 2-4 pv., kokotuotteet: toimitusaika n. viikko)

Normaali hinta: 4 999,00 €

Special Price 4 790,00 €

Husqvarna

Kuvaus

Lisätiedot

Husqvarna Automower® 435X AWD on edelläkävijä robottileikkurimarkkinoilla. Nelivetoinen leikkuri hoitaa jopa 3,500 m² suuruiset nurmikot, kiertää esteet, selviää epätasaisessa maastossa ja jopa rinteistä, joiden kaltevuus on 70 %. Leikkurissa on X-sarjan ominaisuudet, kuten LED-ajovalot, esteiden etätunnistus sekä interaktiivinen Automower® Access. Vakiona GPS-seurannan sisältävä Automower® Connect, jonka avulla leikkuria voi hallita milloin ja missä tahansa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

.
Kapasiteetti
Latausjärjestelmä Automaattinen
Työalueen maksimikallistus 70 % (35°)
Leikattavan alueen maksimikoko 3500 m²
Leikkuulaite
Leikkuukorkeus, maks. 70 mm
Leikkuukorkeus, min. 30 mm
Leikkuujärjestelmä 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuuleveys 22 cm
Mitat
Väri Graniitinharmaa
Tuotteen koko, korkeus 29 cm
Tuotteen koko, pituus 93 cm
Tuotteen koko, leveys 55 cm
Paino kg
Varusteet
Varashälytin Kova hälytysääni
Ohjauspaneeli Suuri LCD-näyttö
Varaterät 9 kpl
Kahvan tyyppi Integroitu
   
Näppäimistö Ei näppäimistöä
Nostotunnistin Kyllä
PIN-koodi Kyllä
   
GPS Theft tracking Kyllä
Kallistustunnistin Kyllä
Aikalukko Kyllä
Ajastin Kyllä
Ultraäänisensori Kyllä
   
Ääni- ja melutaso
Melutaso 62 dB(A)
Akkutuotteet
   
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 24 kWh
Keskimääräinen latausaika 30 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 100 min

            

 OMINAISUUDET           

 
  535 AWD PR image                      

Automower® AWD

Automower® AWD -mallien teknologia mahdollistaa sen, että jokaisen pyörän hallinta on yksilöllistä, minkä ansiosta toiminta on paras mahdollinen kaikkein vaativimmissakin maastoissa. Leikkuri selviytyy jopa 70 % (35°) kaltevassa rinteessä. Automower® AWD määrittääkin uudelleen viheralueiden itsenäisen hoitotyön parantaen samalla työntekijöiden turvallisuutta. 
 
  435X AWD                      

Nivelletty takarungon rakenne

Automower® AWD -malleissa on nivelletty takarungon rakenne, joka mahdollistaa erinomaisen navigoinnin monimuotoisilla nurmikoilla ja kapeilla käytävillä. Tällainen rakenne ja nelipyöräveto toimivat erittäin hyvin myös pitoa vaativassa epätasaisessa maastossa.

Automower® Access

Uusi Automower Access on yhtä kuin interaktiivinen, huipputarkka värinäyttö, pyörivä kytkin ja valintapainike sekä tilailmaisin, jotka yhdessä tekevät robottileikkurin hallinnasta ja käytöstä intuitiivista ja edistyksellistä. Viestintä perustuu kuvakkeisiin, jotka yhdistyvät saumattoman käyttökokemuksen tarjoavaan Automower® Connect -sovellukseen.
 
  435X AWD jog wheel                      
 

 

 
Automower App.                      

Automower® Connect

Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.
 
 GPS-assisted navigation - 430X                      

GPS-avusteinen navigointi

Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

LED-ajovalot

Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla. 
 
  Automower X-line Led Lights                      

Erinomainen vuorovaikutus

Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.
 
    Alexa

 450X                          

Esteiden etätunnistus             
Ultrasonic-teknologian avulla leikkuri havaitsee esteet jo etäältä, jolloin se hidastaa vauhtia ennen kuin se osuu esteeseen.
 
 
 
Quiet, black
Ultra-silent-pyöränmoottorit
 
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.
 
70% slope performance                          
Maksimikaltevuus 70 %             
Voimakaskuvioiset renkaat ja nelipyöräveto varmistavat eriniomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviää kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rinteistä.
P2 - Guide wire 1 + 2
Kaksi hakukaapelia
 
Malliston kärkituotteet on varustettu kahdella kaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.
 
Electric height adjustment
Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
 
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.
 
Weather timer
Sääajastin
 
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.
 
Automatic passage handling
Automaattinen käytävien tunnistus
 
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.
 
 
 
Remote start points x5
Viisi etäkäynnistyspistettä
 
Tasainen leikkuutulos kaikkialla nurmikolla saavutetaan, koska leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Suurilla nurmialueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu, niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, jolloin manuaalisia asetuksia ei enään tarvita.
 
No Image Available
Joustava latausaseman sijoittaminen
 
Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.
 
Cutting system
Terälaitteen epätasapainon tunnisuts
 
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.
 
Spot cutting
Spiraalileikkaus
 
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.
 
Spot cutting
Kohdeleikkaaminen
 
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.
 
 
 
Packshot - top covers AM 400 AWD series                          
Vaihdettava värikuori
Robottileikkurin voi yksilöidä vaihtamalla siihen värillisen ulkokuoren. Saatavana valkoisena ja Husqvarnan oranssina.
 
 
 
 
Bumper (230 ACX, Solar Hybrid)
Etupuskuri
 
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.
 
AutoMower Connect Security
GPS-pohjainen varassuojaus
 
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.
 
450X by castle
Luotettavuus
 
Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.
 
Automower 230 ACX
Erinomainen leikkuutulos
 
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.
 
Automower 450X
Hiljainen
 
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.
 
Cutting disc/blade
Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
 
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.
 
Battery charging - 430X
Ei pakokaasupäästöjä
 
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.
 
Automower 310 / 315
Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
 
 
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.
 
Automatic charging - 330X
Automaattinen lataus
 
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.
 
Energybar - 230X
Alhainen energiankulutus
 
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.
 
Automower Connect Timer                          
Ajastin             
Viikottaisen ajastintoiminnon avulla Automower® voidaan ohjelmoida leikkaamaan silloin, kun se parhaiten sopii.